Motivatie in actie! -
Loopbaancoaching
particulieren
 
Ongebruikte talenten zijn zonnewijzers in de schaduw
- Benjamin Franklin -
 
De stap naar een loopbaancoach is soms groot. Je probeert vragen zelf op te lossen:
 
... Welke volgende loopbaanstap past bij mijn kwaliteiten?
... Hoe kan ik mij verder ontwikkelen in mijn werk?
... Ziek of ontslag! In welk werk vind ik nieuw perspectief?
 
Er is soms moed voor nodig om met dit soort - soms ingewikkelde - vragen aan de slag te gaan. Loopbaancoaching vraagt natuurlijk een investering in tijd en geld, maar kan een goede stap zijn om je te helpen keuzes te maken, knopen door te hakken en oplossingen te bedenken voor je vragen. Bij Natuurtalent starten we altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Lees onderstaande informatie alvast door en kom daarna langs voor een motiverend gesprek tijdens ons spreekuur of op afspraak.
 
 
 
LOOPBAANCOACHING  
Natuurtalent werkt met een coachingsprogramma (What Makes Me Move @ work?) dat individueel talent en motivatie inzichtelijk maakt. Dit coachingsprogramma kan zowel digitaal of via face-to-face coaching gevolgd worden. Elk traject varieert in duur (aantal gesprekken) en kosten.  
Na afloop van een coachingstraject weet je:
  • wat je het meest motiveert (jouw centrale drijfveer), wat energie geeft in werk, maar ook datgene wat juist frustreert en blokkeert;
  • met welke onderwerpen jij je het liefst bezighoudt;
  • welke vaardigheden je van nature graag en goed inzet;
  • onder welke werkomstandigheden je het beste tot je recht komt;
  • welke werkverhouding goed bij je past, hoe jij het liefst met anderen samenwerkt.
 
Het resultaat is jouw motivatieprofiel: 
 
 
Inzicht in je intrinsieke motivatie helpt om goede keuzes te maken in je loopbaan. Vervolgens gaan we waar nodig aan de slag met jouw persoonlijke vragen, bijvoorbeeld: 
  • Welk werk past bij mijn motivatieprofiel?
  • Hoe vergelijk ik vacatures met mijn motivatieprofiel om te weten te komen of het werk bij mij past?
  • Hoe geef ik mijn sollicitatie- en netwerkactiviteiten vorm? Hoe maak ik een goede brief en CV, hoe solliciteer ik via social media, en hoe voer ik een goed sollicitatie- of netwerkgesprek?
 
Natuurtalent werkt doelgericht en met flexibele programma's. Door onze stijl van coachen (to-the-point, actie-en resultaatgericht, met oog en oor voor je vraagstuk) bereiken we dat je actief aan de slag gaat met je motivatie. We coachen niet meer dan nodig: klaar is klaar, en daardoor zijn onze programma's niet nodeloos lang en duur. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden.  
 
LOOPBAANSPREEKUUR 
Op zaterdagochtend houden wij een loopbaanspreekuur. Je kunt gratis en vrijblijvend langs komen voor een gesprek om je vragen op een rij te zetten. Samen bekijken we of loopbaancoaching jou verder kan helpen. Neem contact op voor het maken van een afspraak!
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint