Waarmee kan ik je helpen?

Loopbaancoaching

MOTIVATIE VOOR JE WERK VAN BINNENUIT

Het is mogelijk: na een werkdag thuiskomen met een gevoel van voldoening. Werk doen waarmee je niet alleen je geld verdient, maar waar je van binnenuit voor gemotiveerd bent. Het kan, als je werk doet dat past bij jouw MotivatieKompas. Wil jij dat ook? Volg dan een loopbaancoachingstraject bij Natuurtalent. Daardoor:

  • Krijg je inzicht in jouw MotivatieKompas, in datgene wat jou intrinsiek motiveert en voldoening geeft
  • Kun je met je MotivatieKompas in de hand heel precies beoordelen wat voor jou een goede werkplek is. Fijn voor jou, maar ook voor het bedrijf of de organisatie waar je voor werkt!
  • Weet je wat je volgende loopbaanstap is - of je nu zelf wilt veranderen van baan of je in een situatie van ziekte of ontslag zit.
  • Heb je een plan hoe je je verder wilt ontwikkelen in je loopbaan.
  • Kun je je motivatie aan anderen uitleggen; in een gesprek of schriftelijk en weet je hoe je de werkplek kunt krijgen die bij jou past.

Lees hier meer informatie over loopbaancoaching voor jou.

Studiekeuzecoaching

DOOR DE BOMEN HET BOS WÉL ZIEN

Door de bomen het bos niet meer zien, omdat er zóveel studiemogelijkheden zijn? Geen idee, wat je leuk vindt en wat er bij jou past? Dat overkomt jou niet meer, omdat je wéét wat je wilt en waarom je dat wilt. Je hebt goed nagedacht over wat jou wel en niet motiveert en hoe dat bij je studie past, tijdens je studiekeuzecoaching bij Natuurtalent. Handig voor bij de studiekeuzecheck, toelating of selectie. Fijn, omdat je zo met zelfvertrouwen en richting kunt beginnen aan je studententijd!

Kom je alleen of neem je je vrienden/vriendinnen ook mee? .Studiekeuzecoaching volg je live of online. 

Lees hier meer informatie over studiekeuzecoaching voor jou.

Motivatiewandeling

RUST, RUIMTE, RICHTING 

Speciaal voor vrouwen die rust, ruimte en richting zoeken in hun leven. Binnenkort meer informatie!

'Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn' - Loesje